Kurs

Ramler kundene av lasset? Eller trenger du å forklare det som er veldig komplekst på en enkel måte? 

Da bør du prøve et av Storybolds skreddersydde kurs i markedsføring og krisekommunikasjon.

Holder du hodet kaldt og hjertet varmt når krisen er et faktum?

Snakker du motiverende, tydelig og klart nok til ansatte, kolleger og styret?

Eller hvordan kommuniserer du mot din målgruppe?

 

Vi vil: 

  • lære deg beste formuleringer på vanskelige tema (les: dilemma) 
  • trene deg i krisekommunikasjon 
  • sørge for at du både evner å håndtere en faktisk krise og samtidig unngå kommunikasjonskrisen 
  • gi deg noen kommunikasjonsknep du kan bruke i din markedsføring 
  • vise deg noen smarte verktøy du kan bruke i din kommunikasjonshverdag 

 

– Det er med kommunikasjon som med alt annet: Øvelse gjør mester. Når du hører våre mest erfarne kommunikatører – les: rikspolitikere – kan vi betro deg at ingen - ingen - trener mer enn dem. Og visste du at ingenting er mer utstudert og gjennomtrent enn den improvisasjonen du lot deg imponere av?

Ellen B. Wickstrand

Wickstrand trener og har trent mange fremtredende næringslivsledere i inn- og utland.

 

Vi gir deg: 

  • verktøy 
  • praktisk trening 
  • velmente råd & vink 

 

– Ingen liker reklame, men alle elsker gode historier. Å bli godt likt er hva nesten all markedsføring handler om. Fordi vi handler av dem vi liker og kjenner godt. For å bli bedre likt, og for å bygge merkevarer, må du fortelle gode historier

Inger Marie Spange

Eier og daglig leder i Storybold AS, et reklamebyrå som har spesialisert seg på å bygge omdømme og markedsføre bedrifter gjennom å fortelle gode historier.

 

Skreddersydde kurs 

Vi vil gi deg noe du kan bruke i din hverdag. Vi inviterer derfor deltagerne til å ta med egne cases for å gjøre øvelsene så tett opp til den faktiske hverdagen som mulig. 

Våre kurs har svært begrenset deltagerantall. Årsaken er enkel: Alle skal få mest mulig på kortest mulig tid - størst mulig utbytte rett og slett. Intensiv læring krever fullt fokus fra oss på de få deltagerne vi tilbyr dette. Vi gir også en-til-en kurs. 

Introduksjonspris kr 7900 per pers. 

Grupper på inntil 6 personer. 

For spørsmål eller påmelding send en mail til hei@storybold.no eller ring 91340591.

Trenger du skreddersydde kurs? 

Send oss noen ord om hvor skoen trykker, så kan vi lage et passende forslag.

– Jeg ønsker å takke dere for et utrolig lærerikt kurs i markedsføring og krisekommunikasjon. Kurset har virkelig overgått mine forventninger, og jeg har fått en dypere forståelse av strategien bak effektiv markedsføring og håndtering av krisekommunikasjon i en virksomhet.

– Jeg satte spesielt pris på å forstå viktigheten av kartlegging av målgrupper og hvordan vi kan kommunisere med rett målgruppe, via personas. Betydningen av å få fortalt den gode historien og ikke minst beredskapsplan for krisekommunikasjon og trening på krisekommunikasjon.

– Eksemplene som ble delt og diskusjonene vi hadde, ga meg et praktisk perspektiv som jeg kan ta med meg videre i min profesjonelle karriere. Jeg sitter igjen med flere konkrete oppgaver som skal implementeres i vår bedrift.

– Jeg ser frem til å ta med meg det har lært inn i praksis, og jeg er takknemlig for den innsatsen dere har lagt ned i å levere et kvalitetskurs.

Kristin Olsen, partner, statsautorisert regnskapsfører og teamleder i Regnskapssentralen

 

Vi fikk god hjelp av Storybold til å visualisere og fortelle om planene vi jobber med og hva vi skal oppnå på i et enkelt tilgjengelig format for innbyggerne. Resultatet ble en historie vi er stolte av å fortelle og som gjør det enklere for innbyggerne å forstå hva vi jobber med. Jeg er godt fornøyd både med samarbeidet og sluttresultatet med Storybold.

Rolf-Ivar Buerengen i MOVAR

Jeg vil takke Inger Marie og Storybold for et nyttig og lærerikt kurs. Her var det mange gode ideer og innspill til å tenke og gjøre ting annerledes. Jeg trodde jeg kunne mye om det å selge, men der fikk jeg en aha opplevelse.

Og på kurset fikk vi også lære hvordan vi kan håndtere eventuelle kriser i forhold til mediedekning. Morsomt og lærerikt!

Dette kurset får 5 stjerner av meg.

Morten Tindlund, daglig leder, Møklegaard Print Shop As

Lær markedsføring og krisekommunikasjon med Storybold