Medierådgivning

Gått deg vill i mediejungelen? Trenger du kanalstrategi, medieplaner eller en knallgod annonseselger kan du kontakte oss.

Storybold startet med å gi ut egne magasiner og opprettet dermed en egen avdeling for annonsesalg og medierådgivning i 2014. Siden den gang har stadig flere magasinkunder gitt oss ansvaret for deres annonsesalg og mediestrategi.

Vi i Storybold jobber utstrakt med medierådgivning og bistår gjerne våre kunder med deres medieplanlegging. Vårt team består av prosjektledere med lang salgserfaring fra ulike mediehus og innen kommuniksjonsstrategi og medierådgivning. Du som kunde får personlig service fra et fleksibelt og kompetent salgs- og rådgivningsteam.

 

Digitale kanaler

Vi har solid kompetanse på samsalg av print og digitale annonser, såvel som innsalg av annonser for SoMe og TV-kanaler. Vi gir dere objektive råd om hvor dere bør annonsere, også i blader og tidsskrifter utenom vår portefølje. Det viktigste for oss er at annonsørene oppnår den effekten de ønsker, og på denne måten oppnår vi økt tillit.

 

Publisering og innholdsmarkedsføring

Vi bistår våre kunder med alt fra innsalg til utforming av annonser og publisering og har god kjennskap til ulike plattformer. Det at våre medierådgivere sitter tett på inhouse grafiske designere, dyktige tekstforfattere og fotografer som er sterke på innholdsmarkedsføring gir oss et stort fortrinn. 

 

La oss starte med en kaffe

Ja, vi er også blitt verdensmestere i digitale møter. Det er praktisk i en travel hverdag.  Likevel synes vi det er viktig å møte hverandre fysisk og bli bedre kjent før vi går i gang med et oppdrag. Derfor vil vi gjerne starte med en kopp kaffe. 

VÅRE DYKTIGE 
MEDIERÅDGIVERE

MERETHE B. SONGLI

medierådgiver

MERETHE B. SONGLI

RANDI HUTH ROGNE

medierådgiver

RANDI HUTH ROGNE