MEDIERÅDGIVNING

Mye mer enn annonsesalg over telefon

Storybold startet egen annonsesalgsavdeling i 2014 og stadig flere magasinkunder gir oss ansvaret for annonsesalget, samtidig med at vi har prosjektansvar også for innsalget på egne utgivelser.

I salgsavdelingen møter du prosjektledere med lang annonsesalgserfaring fra ulike mediehus og ulike bransjer. Vi har solid kompetanse på samsalg av print og digitale annonser, såvel som innsalg av annonser på SoMe og TV.

Som kunde får du et fleksibelt og kompetent lite salgsteam med stor grad av service og din egen kontaktperson. Vi driver ikke bare med annonsesalg på telefon. Siden vi alle her i Storybold har jobbet mye med medierådgivning, kan vi bistå annonsørene med medieplanene deres. Vi gir dere objektive råd om hvor dere bør annonsere; også i blader og tidsskrifter utenom vår portefølje. På denne måten oppnår vi økt tillit hos annonsørene.

At vi er tett på inhouse grafiske designere, våre dyktige tekstforfattere og fotografer som er sterke på innholdsmarkedsføring gir oss et stort fortrinn. Vi ser også på annonsemateriellet deres med friske øyne og foreslår forbedringer, dersom det er et ønske. Stillingspublisering på nettsiden er vi godt vant med og kan være en god inntekstkilde for kunden.

Målet vårt er å møte alle annonsørene face-to-face så ofte det lar seg gjøre. Kjenne litt på pulsen. Personlig kontakt er viktig for å kunne gjøre en så god jobb som mulig.

VÅRE DYKTIGE 
MEDIERÅDGIVERE

_DSC4654

MERETHE BRATTSTI SONGLI

medierådgiver

merethe@storybold.no

900 78 529

_DSC4498

RANDI HUTH ROGNE

medierådgiver

randi@storybold.no

995 20 500