Fire fine fordeler med animasjon

En animasjon bidrar til å gi en dypere forståelse av det du formidler. De overfører ideer kjapt. Animasjon gir også en bedre visuell forståelse enn ved bruk av tradisjonelle diagrammer og tabeller. Og den kan endres relativt enkelt, hvis prosessen din eller forutsetningene forandres.

En god animasjon med et godt manus gir målgruppen din en større forståelse for hva du driver med og hvordan dette kan forbedre livene deres, på en eller annen måte. Det gjør at kundene blir bedre kjent med deg og det du leverer. Da blir du også automatisk bedre likt. Og det å bli bedre likt, er jo egentlig hva all markedsføring handler om. Fordi vi handler av dem vi liker og kjenner best.

Animasjoner fanger oppmerksomheten

Fordi det finnes så mye informasjon over alt, er målgruppene veldig selektive når de velger hva de ser på.  Så hvordan skal du få dem til å bruke sin dyrebare tid på akkurat deg? Når du forteller en god historie eller underholder publikummet ditt, vil de lytte til deg. I en animasjon er historieforettingens muligheter endeløse.

Øverfører informasjon

En animert historiefortelling er en av de mest effektive metodene å overføre informasjon på.  De overføer ideer kjapt og er en kostnadsbesparende markedstiltak. Det er også helt uforpliktende og gratis å ta et møte eller en prat med oss hvis du vil ha mer informasjon. Send oss en mail på hei@storybold.no eller ring 91340591.

 

Trenger du hjelp til å forklare konseptet ditt? 

Send oss noen ord om hva du driver med, så kan vi se på noen forslag.

Vi fikk god hjelp av Storybold til å visualisere og fortelle om planene vi jobber med og hva vi skal oppnå på i et enkelt tilgjengelig format for innbyggerne. Resultatet ble en historie vi er stolte av å fortelle og som gjør det enklere for innbyggerne å forstå hva vi jobber med. Jeg er godt fornøyd både med samarbeidet og sluttresultatet med Storybold.

Rolf-Ivar Buerengen i MOVAR

REFERANSER

Kort animasjon for Movar

Korte animasjoner

Når du har liten tid og informasjonen må overføres raskt, anbefaler vi å lage enkle, korte animasjoner for sosiale medier eller mobil.
Digital design for Älvsbyhus

Digital-design for Älvsbyhus

Til vår kunde Älvsbyhus leverer vi alt fra grafisk design, foto, messeløsninger, reklamevignetter for tv, til kampanjer og digital-design. 
Animasjonsfilm for bobil

Animasjonsfilm om å kjøpe bobil

Vårt mål var å senke terskelen hos mulige kunder til å ta kontakt med Norum Bobilgården. Animasjonsfilm er supert til å fortelle om komplekse prosesser.

Animasjon for Movar

Resultatet ble en historie vi er stolte av å fortelle og som gjør det enklere for innbyggerne å forstå hva vi jobber med. Jeg er godt fornøyd både med samarbeidet og sluttresultatet med Storybold, sier Rolf-Ivar Buerengen

Film og strategisk kommunikasjon for Movar

Da Movar måtte stenge turveiene, trengte de hjelp med kommunikasjonsstrategien.
Storybold Snøkule Fremhevet Bilde

Storybold Snøkule

Interiøret ser ekte ut, men her i denne julehilsenen er alt animert.
Halloween Animasjon Storybold

Storybold Halloween

Stemningsfull halloween animasjon
Green Minerals Forside 2

Green Minerals

Informativ forsidevideo til Green Minerals sin nettside.