Animasjonsfilm for bobil

Animasjonsfilm om å kjøpe bobil

Vårt mål var å senke terskelen hos mulige kunder til å ta kontakt med Norum Bobilgården og en animasjonsfilm er supert å bruke for å fortelle om komplekse prosesser.

To typer kunder

Norum Bobilgården har to typer kunder. De som skal kjøpe bobil og de som skal selge sin gamle. Å kjøpe eller selge brukte bobiler privat er mye mer komplisert enn for personbiler. Bobiler har avløp, kjøleskap og flere andre ting som kan gå i stykker. De er også ofte mer utsatt for fuktproblematikk. Og som i alt salg mellom private, kan man risikere å møte en kjeltring som ikke betaler eller å kjøpe katta i sekken. Som privatselger har man også 2 års reklamasjonsansvar.  Men kjøper eller selger du gjennom en autorisert forhandler, unngår du alle disse bekymringene. 

Manglet kunnskap

Vår hypotese var at mange potensielle kunder manglet gode nok kunnskaper om disse problemstillingene. Noe Norum Bobilgården bekreftet. Og skal du bygge kunnskap, må du jobbe med konseptet. Altså hva du sier og hvordan du sier det.

Så dette budskapet måtte fortelles. På en enkel og engasjerende måte, hvor vi fremviste og forklarte salgsprosessen punkt for punkt:

  • Kompleksiteten, reklamasjonsansvaret og alle fallgruvene. 
  • Viktigheten av å utarbeide en korrekt og pålitelig tilstandsrapport. 
  • Alt administrasjonsarbeidet i forbindelse med salg, eierskifte, forsikringer, finansiering, oppgraderinger etc.
  • Samt at vi viste hvor smart det vil være å overlate ansvaret for bobilsalget/kjøpet til Norum Bobilgården. At dette er trygt og enkelt for både selger og kjøper.

Løsningen ble en animasjonsfilm

Vårt forslag var å lage en enkel, men opplysende og artig animasjonsfilm som kunne legges ut på alle sosiale medier, på norumbobilgaarden.no, eller brukes i presentasjoner overfor besøkende. Det endte med at vi lagde to animasjonsfilmer. Den ene animasjonsfilmen er beregnet på kjøpere og den andre på de som skal selge bobilen sin. Og under her ser du resultatet.

Her kan du se andre filmprosjekter og animasjonsfilmer:

Trenger du også animasjonsfilm til din bedrift? Ta kontakt med en av oss her eller send oss en mail på hei@storybold.no

Animasjonsfilm og hvordan selge en brukt bobil
Animasjonsfilm om å kjøpe brukt bobil