Ny nettside for Urnes stavkirke

Ny nettside for Urnes

Storybold fikk oppdraget med å lage ny nettside for Urnes stavkirke, da stavkirken havnet på Unescos verdensarvliste. Det ble besluttet å bygge et eget verdensarvsenter som åpnes i 2024, i tilknytning til stavkirken. Som de sier det selv: Hele verden kan ikke komme til Urnes, men Urnes kan komme til verden.

Fortidsminneforeningen – som vi også har laget nettsider for – tok derfor kontakt med oss. De ønsket å lage en egen nettside som fortalte om planene for bygget og hva besøkende kan forvente å finne der når det står ferdig, samt hva du kan oppleve der nå. Urnes verdensarvsenter retter seg mot kultur- og naturturisten med interesser i skjæringspunktet naturopplevelser og friluftsliv, klima og miljøengasjement, kultur- og historieinteresse. 

Nettstedet skulle ha en familielikhet med Fortidsminneforeningens egne nettsider, men den måtte også skille seg ørlite grann fra foreningens hovedside ifølge oppdragsbeskrivelsen: Siden skal fungere som jorderik.no og oppleves som en del av www.fortidsminneforeningen.no og være bygd på Umbraco som plattform. Siden skal fungere selvstendig, men også ha en inngang fra Fortidsminneforeningens hovedside. 

Nettstedet skulle også være langt enklere, uten back office-systemet. Storybold sto for design, prosjektstyring og innhenting av tilbud på koding og levering av CMS. Prisene er inkludert koding og oppsett i CMS fra underleverandør.

Trenger du ny nettside? Ta kontakt med en av oss her

Storybold kan implementere og lage nye nettsider i wordpress eller levere design for andre plattformer.

Her kan du se andre nettsider vi har laget