Magasindesign for Kulturisten. Redesign.

Redesign og innhold til Kulturisten

– Noe av det mest smertefrie jeg har vært igjennom!

Redaktør, Rolf-Inge Pedersen

Det begynte med at Storybold fikk i oppdrag å leverer tekster til Kulturisten. En stor ære for oss. Men designerne våre kom raskt på banen da de så at Kulturistens magasindesign var modent for et redesign. 

– Jeg jobber selv som informasjonsleder ved Teatret Vårt i Molde. Jeg er utdannet formgiver og lager mye design, så jeg er godt kjent med den type tjenester som Storybold leverer, sier Rolf-Inge Pedersen Hjelseth, som også er redaktør for magasinet Kulturisten som utgis av NTL kulturinstitusjoner.

Redaksjonen i Kulturisten har vært inne på tanken å bare jobbe digitalt med sitt innhold, men tilbakemeldingene fra medlemmene var ganske klare.

– Det er dette papirmagasinet de leser og tar vare på, sier han.

Gjennomarbeidet redesign

– Min opplevelse av å jobbe med redesign og designere er å gi full frihet til å finne form, typografi og formater og ikke styre for mye. Dette er det som gir best resultat. Storybold kom kjapt tilbake med designskisser som vi virkelig følte var på rett vei. Så oversendte vi tekst og bilder og fikk tilbake et magasindesign som vi ikke hadde behov for å korrigere på noen som helst måte. Nå har vi fått et gjennomarbeidet, moderne magasindesign fra første til bakerste side.

– Å jobbe med Tomas som designer er noe av det mest smertefrie jeg har vært med på. Formen på Ingeborgs tekster er også veldig bra og jeg opplever at det er en stor fordel at de som leverer tekster jobber tett sammen med designerne, slik de gjør i Storybold. Tilbakemeldingene, også fra vårt styre, på arbeidet Tomas og Ingeborg har utført er så ubetinget positive at du gjerne må fortelle andre om det, avslutter Rolf-Inge Pedersen Hjelseth. 

Kontakt oss her hvis du trenger du å redesigne tidsskriftet eller magasinet ditt. PS! Det koster ingenting og ta en prat med oss.