Film for Persbråten skole

Videoproduksjon for Persbråten VGS

Hva gjør du når Åpen Skoledag blir avlyst på grunn av pandemi, og skolen derfor ikke når ut med sitt gode skoletilbud til foreldre og elever?

Jo, du kan gjøre som Persbråten Videregående skole i Oslo. De tok kontakt med Storybold for å få laget en fin videoproduksjon som kan vises på en digitalt arrangement i stedet.

Persbråten videregående skole i Oslo tok kontakt med oss i desember i fjor, og trengte egentlig å filme alt i går. Vi snudde oss rundt laget først en film om den flotte spesialtilpassede linjen for arbeidstrening som skolen tilbyr.

Vi filmet elever som forteller om sine opplevelser av skoletilbudet og elever i aksjon på ulike klasserom og praksissteder som kantine, kjøkken og produksjonsrom og så videre.

– Vi trengte timen for å kunne vise litt konkret hva vårt tilbud er da ingen fikk komme inn på skolen pga smittefare. Samarbeidet med Storybold var fint og fleksibelt. Vi har fått svært mange og gode tilbakemeldinger. Spesielt på det at filmen får frem hvilket tilbud elevene våre får, sier Christine Racine, leder for tilrettelagt avdeling på Persbråten Videregående skole.

Litt senere fikk vi også oppdraget om å lage en kort film om alle de andre fagtilbudene som finnes på skolen. En annen fordel med å produsere video eller film, er at de kan brukes igjen og igjen og at de hele tiden kan ligge tilgjengelig for alle dem som er nysgjerrige på skolens tilbud.

Ønsker du også en film eller videoproduksjon? Kontakt en av oss her.

Begge videoproduksjonene ser under du her. Se gjerne også:

Videoproduksjon om arbeidslivstrening på Persbråten i Oslo:

Videoproduksjon om flere fagtilbud på Persbråten i Oslo: