Reportasjebilder og portrettbilder til magasiner

Reportasjefoto og portretter

Det beste med å ta portretter, reportasjefoto og reklamebilder er at en får treffe så mange spennende mennesker! Og vi mennesker bryr oss om mennesker. Blikkene våre trekkes mot ansikter og øyne. Derfor er det også viktig å presentere folkene reportasjene handler om, gjennom gode bilder.

Fordi mennesker er så viktig for oss, handler også historiene vi forteller i magasinene våre om mennesker. Uansett om det er til et tidsskrift eller historien skal brukes i en pressemelding. Vi i Storybold produserer og utgir de fire magasinene Ferrytales, Moss i Sentrum, Råbarsk og Sørlandssommer der vi står for absolutt alt fra redaktøransvar til foto, innholdsproduksjon, magasindesign, trykk og distribusjon.

Se hvordan vi redesignet Kulturisten her

I tillegg jobber vi med innholdsproduksjon for både små og store kunder. Derfor har vi fått en ganske så solid portfolio og bildebank etter hvert, både når det kommer til å ta reportasjefoto, portretter og reklamefoto. Her er en liten presentasjon av noen av de flotte menneskene vår reportasjefotograf har møtt i løpet av de siste årene.

Kontakt vår fotograf eller en av oss andre her