Redesign av medlemsblad

Kunde: Landsforeningen uventet barnedød

Landsforeningen uventet barnedød har vært kunde av Storybold i mange, mange år. Vi har levert film for reklamefrie dager på tv, flere artikler, design på brosjyrer og mye annet.

Da medlemsmagasinet trengte en oppgradering foreslo Storybold å bytte navn og ga det et mer tidsriktig redesign. Vi synes det er ekstra givende å kunne gi noe tilbake til en organisasjon som er så viktig og gjør så mye for mange.

– Før het magasinet ‘Oss foreldre i mellom’. Det var ikke et enkelt navn å lage en pen magasin-heading av. Dessuten syntes vi at magasinet burde ha et navn som var sterkere knyttet opp mot organisasjonen. Vi og kunden ble enige om navnet LUB. LUB er en kjent forkortelse for Landsforeningen uventet barnedød. Bokstavene står godt sammen og lager et fint grafisk uttrykk. Vi har også forenklet fargepaletten og gitt designet en opplevelse av mer luft. Det fikk også et mer moderne og informativt uttrykk, som vi syntes kunne passe enten det skrives om forskning eller om foreldre som har mistet det aller kjæreste her i livet, sier seniordesigner Tomas Friberg.

Kontakt oss her om du trenger redesign av et medlemsblad, magasin eller et tidsskrift eller send oss en mail på hei@storybold.no

Se også andre redesign og designtips her: