Jubileumsprogram for Moss kommune. Innhold, redaksjonelle tjenester, magasindesign, foto, trykk og distribusjon.

Jubileumsmagasin

Når vi skriver og designer et magasin til 300 års jubileumet for Moss kommune, selv om festen havnet midt i et koronaår, skal det være bra. 

– Storybold har bred redaksjonell kompetanse og har laget, designet og utgitt magasiner i over 30 år, forteller redaktør og daglig leder Inger Marie Spange. 

– Vi kan dette med magasiner, både hvordan vi skal bygge dem opp dramaturgisk, hvordan vi skal få gode leserinnganger og et moderne og kreativt design som støtter og ikke overskygger budskapene, sier hun.

– Skal man lage et magasin, må det lages med kjærlighet, mener vi. Og her fikk vi lagt inn masse kjærlighet for både byen vår og for faget vårt i form av tekster, bilder og design. Fotografen vår, Ingeborg, har tatt superfine bilder. Ingeborg, Johan og jeg har skrevet interessant og leseverdig innhold om alt fra arrangementer og artister til historiske tilbakeblikk. Designerne Tomas og Tore har designet et magasin som ble skikkelig moderne, lekkert og passe lekent. Resten av gjengen har bidratt med alt mulig fra heiarop, weboppdateringer, Facebookarrangementer og annonsesalg til massevis av kreative innspill. Et skikkelig teamwork. Alt dette er vi virkelig stolte av.


Trenger du hjelp til innhold eller til å designe et magasin? Send oss en mail på hei@storybold.no, da vel.


Her gir vi deg tips til hvordan du skal designe magasiner