Morsom film for Råde Mølle

Morsomme julehilsener

KUNDE: Råde Mølle

OPPDRAG: Merkevarebyggende og morsom julehilsen.

KANAL/VIRKEMIDDEL: Film til bruk i sosiale medier.

OPPDRAGSBESKRIVELSE: Å filme en julehilsen som viser frem Råde Mølles sjel.

STRATEGI/IDÉLØSNING: Råde Mølles slagord er ‘Alltid der for deg’. Noe de også virkelig er. De holder døgnåpent i høysesongene og hiver seg rundt ellers også, for å gjøre hverdagene enklere for sine kunder. De yter rett og slett en service som er litt utenom det vanlige, synes vi. Med andre ord, de som jobber på Råde Mølle byr på seg selv hver eneste dag. Og det synes vi måtte skinne igjennom, også når vi skulle filme en julehilsen.

Derfor foreslo vi å lage en litt morsom og uhøytidelig julemusikk-video, der alle ansatte er med på å synge strofer av en julesang. Det ble en morsom dag på jobb midt i november. For Råde Mølle ble det en tidlig start på julefeiringen med julegensere, nisseluer og servering av klementiner og nissegrøt til ansatte og kunder. Den største delen av filmarbeidet skjedde i postproduksjonen, med å klippe sammen strofer fra de ulike sangerne. Samtidig var det viktig at alle de ansatte kom med, også de som ikke var like glad i å synge. Til slutt ble både klipp, lyd og bilder justert sammen til en sjarmerende helhet. For på sosiale medier er det viktigere å være nær og ekte enn helt perfekt.

RESULTAT: På to dager spredde filmen seg organisk til over 9000, ble delt 43 ganger og fikk langt over hundre begeistrede kommentarer. I tillegg til den organiske spredningen har vi boostet innlegget og promotert filmen slik at den nå blir vist til enda flere. Dette var så vellykket at Råde Mølle har bestemt seg for å gjenta dette til neste år. Men da med en egenkomponert sangtekst. Vi gleder oss.

Trenger du en morsom julehilsen, ta kontakt med en av oss her

Se andre filmproduksjoner her: