Webside for Ut i det fri

– En kjempefin prosess

Da Per Olav Eliassen startet selskapet Ut i det fri, som arrangerer teambuilding, kurs og opplevelser i mosseregionen, snekret han selv sammen en logo og nettside. Nå var tiden inne for å profesjonalisere uttrykket og brukeropplevelsen. 

Per Olav startet med førstehjelpskurs og våttkortkurs for kajakkpadlere. Siden 2020 har selskapet Ut i det fri vokst og utvidet tilbudet med alt fra lær å tenne bål med en fyrstikk, til teambuildinger med øksekast, isbading og prøvesmakinger av lokalmat. Nettsiden hans hadde derfor behov for bedre struktur og et mer profesjonelt utseende. Dermed tok han kontakt med Storybold.

Enkelt å oppdatere

– Dette har vært en kjempefin prosess. Storybold har hjulpet meg med å få nettsider som er flotte og responsive, og som viser frem Ut i det fri på en god måte. I tillegg er det enkelt for meg å holde den oppdatert og bytte ut innhold.

– Vi er opptatt av å tilrettelegge nettsidene slik at kundene enkelt kan gjøre endringer selv. Vi har en policy om å ikke låse dem fast i et system der de for alltid blir avhengige av oss. Det er kanskje ikke så økonomisk lurt av oss, men det er slik jeg ville foretrukket å ha det selv, så da mener jeg at kundene også må få ha det slik, sier daglig leder Inger Marie Spange.

 

Pusset opp logoen

Samtidig med utviklingen av nettsiden, pusset Storybold opp logoen og fargeprofilen.

– I den opprinnelige logoen var det mange detaljer og informasjon som ikke ville fungere i alle størrelser og på alle flater, forklarer Bettina A. Gjellan, som designet nettsidene og profilen sammen med Agata Auduns.

– Forenkling med tanke på forminskning, hensyn til universell utforming, slik at teksten i logoen lett kunne leses, og rimeligere reproduksjon, var hensyn vi tok når vi justerte logodesigner, sier hun.

– Jeg har fått en fin logo og et uttrykk jeg er veldig fornøyd med! Logoen er til dels basert på den gamle, men den oppleves jo som helt ny, skryter Per Olav.

– Jeg må bare si at det har vært helt topp å jobbe med både Agata og Bettina. Jeg synes det å være kunde hos Storybold er veldig hyggelig og kjempegøy.

Følg lenken for å se nettsiden: Ut i det fri.no

IMG_3782 kopi