Storybold - verdens beste reklamebyrå

Vi vil ikke være noe vanlig reklamebyrå

 

I vårt byrå forteller vi sannheten 

Propagandaministeren til Hitler sa at ‘forteller du en løgn mange nok ganger, blir den til slutt en sannhet’. Han hadde antagelig litt rett. Men vi synes ikke det er den beste måten å kommunisere på. Vi mener nemlig at all markedsføring handler om å bli godt likt. Nettopp fordi vi liker best å handle av dem vi kjenner og føler oss trygge på. Derfor skal våre kunder og kundenes kunder være trygge på at det vi sier er sant. 

 

Vi skal aldri gjøre noen til en barbie

Vi skal aldri, aldri forvrenge kroppsbildet til det usannsynlige. Når vi markedsfører produkter bruker vi alminnelige mennesker. Som oftest bruker vi våre kunder, kundenes kunder og deres leverandører som sannhetsvitner. For folk flest har større tillit til vanlige mennesker som kjenner kundens produkter eller tjenester, og derfor har noe fornuftig og troverdig å si om dem. 

 

Vi lover ikke mer enn vi holder

Vi kan ikke alltid love deg gull og grønne skoger. For markedsføring er ikke en 100 prosent eksakt vitenskap. Utenforliggende ting som politikk, markedsendringer, nyhetsbildet og mye annet kan påvirke en kjøpsprosess. Men vi kan love deg å gjøre alt vi kan og enda litt til for at du skal lykkes med dine mål.

 

Vi reklamerer for de produktene vi tror på selv

Alle kundene vi har i hus har enten så bra produkter, tjenester eller kunnskaper at vi gjerne ville kjøpt dem selv. Og det er akkurat det vi gjør også, når vi har mulighet for det. Derfor har vi for eksempel kjøpt treningsveiledning av Bedre Hjerter og Fokus treningssenter, konsertbilletter av Sin festivalen og dyrefôr fra Råde Mølle.

 

Vi skal være et reklamebyrå som deler

Vi tror på samarbeid og åpenhet. Vi tror på å spille hverandre gode. Vi tror at gjennom å dele kunnskaper og å vise omsorg, er vi med på skape et bedre samfunn. For vi vil ikke bare være et reklamebyrå som bruker hjernen, vi har også hjertet med oss i alt vi gjør.

 

Vi skal ta vare på de rundt oss

Vi skal ikke bare ta vare kundene våre, men også andre mennesker i samfunnet. Det gjør vi gjennom å enten gi folk en ny jobbsjanse – når vi har mulighet til det – å stille praksisplasser til rådighet, gi opplæring til noen som trenger å komme seg videre innenfor vårt fagområde eller å bidra med våre kunnskaper på en måte som gavner noen som trenger det.  

 

Du skal sitte i høysetet

Som kunde hos oss er det dine resultater vi først og fremst er opptatt av. Det er dine resultater vi skal jobbe med å forbedre, uavhengig av hva som ville være best for vår egen virksomhet.